Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

LIVING | ME, MYSELF & I - Un salotto nuovo.

LIVING | Un salotto nuovo.



 Τον καναπέ σου όταν το βλέπεις κάθε μέρα , στην ίδια θέση και με το ίδιο σχέδιο επί χρόνια κάποια στιγμή τον βαριέσαι και σκέφτεσαι : «Τώρα να πάρω καινούργιο ή να κάτσω εκεί που κάθομαι;». Άσε που Χριστούγεννα έχουμε, κόσμος θα παρελάσει στο σπίτι και θα ζήσουν ένα deja - vu στο '80 μόλις αντικρίσουν (ξανά) τον καναπέ. Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις καινούργιο.

 Για να μην μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κάλυμμα που κοστίζει πολύ, κάνε μια βόλτα μέχρι τα Jumbo ή ακόμα και μέχρι ένα μεγάλο κατάστημα του Σκλαβενίτη, όπου θα βρεις ριχτάρια να ξεκινούν από 9,99 έως 19,99 ευρώ στο jumbo, ενώ στο Σκλαβενίτη από 12,95 έως 27,90 ευρώ . Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος και το ύφασμα (φλις, βελούδινα, τσόχινα, ακόμα και σαν λούτρινα). Διαθέτουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μπορείς να βρεις και μονόχρωμα και εμπριμέ για να τα ταιριάξεις κατάλληλα και με το χαλί που έχεις. Δημιούργησε ένα μοντέρνο και ζεστό σαλόνι, το οποίο θα μπορείς να αλλάζεις ανάλογα με τις εποχές και τη διάθεση σου. Μαζί με τα ριχτάρια μπορείς να αγοράσεις και ανάλογα μαξιλαράκια καναπέ με ίδιες ή παρόμοιες θήκες μαξιλαριών τις οποίες θα βρεις επίσης στο jumbo . Τα μαξιλαράκια κοστίζουν 4.50 ευρώ και οι θήκες από 1,99 έως και 2,99 ευρώ . Επιπλέον την εορταστική περίοδο, σίγουρα θα βρεις ανάλογα σχέδια, τόσο σε ριχτάρια, όσο και σε μαξιλάρια, για να εντάξεις το σαλόνι και το καθιστικό σου ολοκληρωτικά, οικονομικά και επιτυχημένα, στο πνεύμα των ημερών.

 Έτσι, μπορείς να φτιάξεις το σαλόνι σου απ' την αρχή, ενώ παράλληλα θα έχει όλα τα κομφόρ για να υποδεχτεί τους καλεσμένους σου και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου