Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

LIVING | ME, MYSELF & I - Mirror, mirror on the wall...

LIVING | Mirror, mirror on the wall...


 Καθρέφτη , καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη ; Αναρωτιόταν η κακιά μάγισσα στη Χιονάτη..Εσύ δεν αναρωτιέσαι ; Κι έστω ότι δεν έχεις τέτοιου είδους ανησυχίες , δεν θες να δεις το μαλλί , το μεικ-απ, κάτι ; Εγώ πάντως ήθελα και επειδή βαριόμουν να πηγαίνω συνέχεια μέχρι το μπάνιο πήρα ένα καθρέφτη και τον έβαλα σε περίοπτη θέση, δηλαδή μπαίνεις στο δωμάτιο και βλέπεις τον εαυτό σου. Υπερβολή αλλά εμένα μ’ αρέσει.  

 Η ιδέα για τον καθρέφτη στη κρεβατοκάμαρα μου είχε τρυπώσει πολύ καιρό αλλά δεν πήγαινα να ψάξω γιατί ως γνωστόν ένας καθρέφτης δεν είναι και φθηνός. Όμως ο επιμένων νικά και βρήκα καθρέφτη με 9.99 ευρώ στο Praktiker και 13.99 ευρώ ανάλογα το μέγεθος και το σχέδιο στο ΙΚΕΑ. Η αλήθεια είναι ότι αν θες να εγκωμιάζεις την ομορφιά σου κάθε πρωί ο καθρέφτης πρέπει να είναι πιο μεγάλος από την κορνίζα αν από την άλλη τον θες για διακοσμητικούς λόγους μια εντυπωσιακή κορνίζα είναι ό,τι πρέπει .

 Πρόσεξε όμως οι πολύ φθηνοί καθρέφτες με κορνίζα δεν περιέχουν πάντα γυαλί . Γι’ αυτό πριν ενθουσιαστείς από την τιμή και τρέξεις στο ταμείο προσπάθησε να τσεκάρεις εάν απεικονίζεσαι όπως είσαι στη πραγματικότητα ή θυμίζεις κάτι από εξωγήινο πλάσμα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου