Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | BUILD YOUR BASICS - Total Black.

FASHION | Total Black.


Chanel ''The Little Black Jacket'' 
 Σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο με όποιου είδους μόδα και αν επικρατεί , το μαύρο χρώμα πάντα θα κερδίζει έδαφος για τις όχι και τόσο τολμηρές. Το μαύρο είναι διαχρονικό συνδυάζει απλότητα και κομψότητα, ντύσιμο για όλες τις ώρες τις ημέρας. Ένα total black outfit προσδίδει κύρος αλλά και ευκολία καθώς το μαύρο πάει με όλα. Ένα skinny μαύρο παντελόνι λοιπόν με ένα μαύρο πουκάμισο με τσάντα και μπαλαρίνες σε χρώμα ταμπά , ένα μαύρο φόρεμα σε κλασσική γραμμή με μαύρες γόβες και κόκκινη τσάντα, με μια γκρι ζακέτα ασύμμετρη , με δερμάτινο μπουφάν ή δερμάτινο κολάν με μαύρο πουλόβερ και τζάκετ μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους στη δουλειά αλλά και το βράδυ για ποτό με τους φίλους . Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς ενώ ταυτόχρονα κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

D&G F/W 2012 - 2013 Collection   



                                                                                       

 Ένα total black μπορεί να έχει το στυλ που θα του αποδώσει η κάθε γυναίκα να είναι ρομαντικό ή και    
rock. Άλλωστε η Coco Chanel έχει και εκείνη το δικό της «The Little Black Jacket» ενώ η βιτρίνα της Dolce&Gabbana boutique ήταν «μαυροφορεμένη». To μαύρο outfit δεν χρειάζεται πολλά για να γίνει ιδιαίτερο , με χρυσά κοσμήματα , όπως ένα χρυσό κολιέ – κολάρο ή ένα χρυσό βραχιόλι που δεν θα τονίσουν την μονοχρωμία του αντιθέτως θα φωτίσουν το σύνολο . Αν πάλι δεν θέλετε να συνδυάσετε χρυσά κοσμήματα , ένα έντονο κραγιόν στα χρώματα του χειμώνα, όπως για παράδειγμα κόκκινο  τονίζει το σύνολο καθώς ένα μουντό μακιγιάζ θα το κάνει άτονο.  Τέλος, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα κασκόλ – βασικό αξεσουάρ για το χειμώνα .

 Επενδύστε σε μάλλινα ζεστά κασκόλ που προσδίδουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, κατά προτίμηση ανοιχτά χρώματα όπως μπεζ , του πάγου ή κεραμιδί για να δίνουν χρώμα στο total black look σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου