Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

FUN | EXODOS - 4 λόγοι να πας & 2 να μην πας στο … ROCK & ROLL

FUN | 4 λόγοι να πας & 2 να μην πας στο … ROCK & ROLL.


 Το αγαπημένο στέκι άλλαξε χώρο και πλέον στεγάζεται στην πλατεία του Κολωνακίου (διεύθυνση: Πλ. Φιλικής Εταιρίας 14). Φήμες ακούστηκαν πως έχασε την αίγλη του, τα ποτά του, τη μουσική του, τον κόσμο του ολάκερο! Εμείς ήμαστε εκεί κι ιδού τι σημειώσαμε!

4 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΣ
Ωραία αισθητική του μαγαζιού. Στολισμένος χώρος  με αυθεντική ροκ διακόσμηση και απλό style.
Ποικιλία κόσμου. Πραγματικά έρχονται όλες οι ηλικίες, από 16 μέχρι 40-50+ κι όλοι δείχνουν να περνάνε εξίσου καλά. Έχουν υπάρξει βραδιές που ένιωσα σαν μια μεγάλη παρέα κι ελάχιστες που αισθάνθηκα αμήχανα με το γέρο να με κοζάρει απέναντι. Πας και με παρέα, πας και με σχέση, πας και μόνη- όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις!
Η μουσική. Πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται αλλά δεν νομίζω ότι έχασε το ροκ χαρακτήρα του. Είναι απλά να πετύχεις τον κατάλληλο dj. Αν πέτυχες αυτόν που παρεμβάλλει Μαζωνάκη και Βίσση σε Led Zeppelin ,Midnight Oil και Bad Company, τι να πω, τα συγχαρητήριά μου, έπεσες στο δοκιμαστικό του! Χαλαρώστε, τα παιδιά ξέρουν από επιλογές, απλά ακολουθούν τις προτιμήσεις κάποιων πελατών, έχουν γραμμή από τα αφεντικά- ποιος σου φταίει που ήρθε να δειχθεί ότι ξέρει από ροκ ο χαροκαμένος- από- γκόμενα, νεόπλουτος πουθενάς;
Χαμηλή είσοδος μαζί με ποτό, 10€. Εξαιρετικό αν αναλογιστώ τα 15€ που έχω σκάσει σε μπουζούκια και κλαμπ παραλιακής για να ακούσω σκυλιά να στονάρουν και να δω  απελπισμένες «θεογκόμενες» να χτυπιούνται.

Και 2 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ
Ο πορτιέρης. Κλασσικός των Β.Π σε κοιτάει αφ’ υψηλού από κορφή έως νύχια. Και τελικά βάζει τους πουθενάδες που λέγαμε παραπάνω!
Η τοποθεσία και ο χώρος. Απίστευτα δύσκολο να βρεις κοντινό πάρκινγκ, συγκοινωνία δεν υπάρχει και η μόνη λύση είναι ταξί. Θα σου ανέβει το budget κατά πολύ, ειδικά αν μένεις μακριά. Ο χώρος χαμηλοτάβανος, με κακό εξαερισμό κι ακόμη χειρότερα αφεντικά που δεν κοιτούν τη βελτίωση του μαγαζιού τους αλλά το πρόσκαιρο χρήμα.

Το Loop μίλησε. Η επιλογή δική σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου