Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | FASHION POLICE - Χάντρα Θαλασσιά.

FASHION | Xάντρα Θαλασσιά.



  Κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι με ξεπερνά. Μετά όμως αποφάσισα ότι δεν θα καταθέσω τόσο εύκολα τα όπλα καθώς αν δεν καταδείξω εγώ αυτό το φαινόμενο, τότε ποιος; 


  Δυσκολεύομαι ν' αποφασίσω από που θα ξεκινήσω- βλέπεται δεν υπάρχει και καμία άκρη να κρατηθώ. Ας αρχίσω όμως με το φραμπαλά στους ώμους, απαραίτητο στοιχείο για το φόρεμα. Συνεχίζω με την γαλαζουλί δαντέλα στο ντεκολτέ  εδώ θα σταθώ λιγάκι: ΔΕΝ φοράει σουτιέν; Βλέπω καλά ή να τα βγάλω τα ρημάδια τα μάτια μου να μην τα βασανίζω άλλο; Στην αρχή αναρωτήθηκα ποιος το σχεδίασε αυτό το wanna-be φόρεμα; Έπειτα σκέφτηκα ότι όποιος- προφανώς κακόγουστος τύπος- κι αν το εμπνεύστηκε ένα είναι σίγουρο: ότι δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα το κυκλοφορούσε μια κοπέλα τόσο ευτραφείς, χωρίς την παραμικρή επίγνωση της κατάστασης της. (Αν δεν το έθετα τόσο κομψά θα έλεγα "ένα Ποτέμκιν που κανένας ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να του δώσει να καταλάβει ότι πρέπει να χάσει βάρος αν θέλει να φοράει κολλητά φορέματα ειδάλλως να προμηθευτεί μερικές κελεμπίες για να σώσει τον εαυτό της απ' το κράξιμο του κόσμου!!)                                       

  Η κατάσταση, όσο περισσότερο κοιτάζω την φωτογραφία, μου φαίνεται όλο και πιο μεγάλο έκτρωμα! Από τη μία με κατακλύζει ένα βαθύ αίσθημα συμπόνιας γι' αυτό που της συμβαίνει. Από την άλλη έχει πονέσει το μυαλό μου και τα μάτια μου όσο βλέπω τα δικά της ξίγκια να μάχονται κλεισμένα μέσα στο στενό γαλάζιο καρακιτσάτο φόρεμα. Τα λυπάμαι τα κακόμοιρα..
Κι ένα τελευταίο σχόλιο για τα πέδιλα που αχνοφαίνονται: Κόκκινα φουλ στα στρας για να συνδυάζονται απολύτως με το κατά τ' άλλα φόρεμα, εδώ φορεμένο σαν κορσές.

Δεν χωράνε άλλα σχόλια.
Φάτε μάτια ψάρια

Υ.Γ.: Λίγη αυτογνωσία δεν έβλαψε ποτέ  κανέναν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου