Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | STREET FASHION - Ι am a material girl: Luxurious Leather.

FASHION | Ι am a material girl: Luxurious Leather.


 Μια από τις ομορφότερες πόλεις του Ευρωπαϊκού Νότου, με απαράμιλλη πολυτέλεια και γούστο, από τα μικρά σοκάκια  τις πλατείες, τα καταστήματα μέχρι και τους ανθρώπους. Εκεί μπορείς να γευτείς τον καλύτερο espresso στο ''σπίτι'' του, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, όπου τίποτα γύρω σου δεν σου χαλά την αισθητική. Πέρα απ' όλα αυτά, αποτελεί και Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Μόδας. Φυσικά αναφέρομαι στο Μιλάνο. Το ιταλικό γούστο και η φινέτσα, αναμιγνύονται με τις εκάστοτε τάσεις τις μόδας, κάνοντας το street fashion εκεί, απόλαυση για οποιοδήποτε φωτογράφο. 

 Σε αυτό το μήκος κύματος λοιπόν, κινείται και η κοπέλα της φωτογραφίας. Με κύριο στοιχείο το δέρμα, όπου στα runways των Valentino, Calvin Klein, Loewe, Fendi, Diane von Furstenberg και Givenchy έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο. Πλέον δε το συναντάμε μόνο σε jackets, αλλά σε φούστες (mini και pencil), φορέματα, μπλούζες και παντελόνια, πολλές φορές συνδυασμένα και με άλλα υλικά, όπως γούνα, ''στολισμένα'' με μεταλλικές λεπτομέρειες και δαντέλα.  Το μπορντό δερμάτινο jacket και το λευκό μπλουζάκι, ''σπάνε'' το μαύρο, ενώ παράλληλα διατηρούν την ''πολυτέλεια'' του συνόλου. Η μαύρη δερμάτινη τσάντα, παραμένει διαχρονικό αξεσουάρ, ανεξάρτητα απ' τις εναλλαγές στη μόδα και βγάζει κάθε γυναίκα, ασπροπρόσωπη. Φυσικά, φέτος έχει την τιμητική της, και γι' αυτό, μη διστάσεις να την εντάξεις σε ένα total leather look.  

 Τέλος, τα μαύρα booties με καστόρι και δέρμα, συμπληρώνουν το απλό, πλην όμως κομψό σύνολο, το οποίο μπορεί να δοκιμαστεί χωρίς δεύτερη σκέψη, τόσο για πρωινές, όσο και βραδινές, πιο rock εμφανίσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου