Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | FASHION POLICE - O Λαχανόκηπος.

FASHION | O Λαχανόκηπος.



 Ένα καλοκαιρινό βραδάκι και θέλω να πάω για ποτάκι. Είμαι όμως πολύ όμορφη οπότε όπως και να κυκλοφορήσω πάλι τα πλήθη θα ζαλίσω...

 Θέλω να είμαι ξεκάθαρη γι' αυτό και θα το πω όσο πιο απλά μπορώ: ΔΕΝ πηγαίνουμε ΠΟΤΕ για ποτό με φόρμα, μα ποτέ όμως. Φόρμες φοράμε την ώρα της γυμναστικής, στις βόλτες στη γειτονιά, στο σούπερ μάρκετ και γενικά σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μέχρι τις 6-7 άντε και 8 το απόγευμα. Αυτός ο κανόνας δεν κάνει διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες- και για τους δυο είναι εξίσου κακόγουστο. Μην πλανάστε ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ή το έντονο μακιγιάζ σώζουν την κατάσταση. Αυτά είναι που την χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο.    
                                                        

  Πού πας κουκλίτσα μου να κυκλοφορήσεις με την φόρμα σε χρώμα λαχανί φοσφοριζέ; Όλη η υπόλοιπη μέρα δεν σου έφτασε να την λανσάρεις; Τη συνδυάζεις με ένα βαμβακερό t-shirt γυμναστηρίου το οποίο έχεις δέσει κόμπο για να μας δείξεις την υπέροχη κοιλιά σου. Ζούμε στο 2012 και ακόμη θεωρείται ανεκτό να φαίνονται οι κοιλιές του κόσμου; Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Και σαν να μην σου φτάνουν αυτά τα χτυπήματα είπες να μας αποτελειώσεις με το παπούτσι/σκαλοπάτι, το μόνο που μαρτυρά ότι είσαι έξω για ποτό, και ένα περιβραχιόνιο που ποτέ δεν θα μπορέσω να βρω ούτε ένα λόγο που το φόρεσες.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Αυτά και σήμερα,
Φάτε μάτια ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου