Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

FUN | EXODOS - 4 λόγοι να πας & 2 να μην πας στο… A for ATHENS

FUN | EXODOS - 4 λόγοι να πας & 2 να μην πας στο… A for ATHENS 



 Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μπαρ του κέντρου, σε απίστευτο location στην πλατεία Μοναστηρακίου (Μιαούλη 2-4), με εύκολη πρόσβαση ακόμη και για όσες δεν επιθυμούν να ανεβάσουν το αμαξάκι τους στο κέντρο Σάββατο βράδυ, αλλά προτιμούν να πιουν και να ξεσκάσουν χωρίς άγχος για μπλόκα και κλήσεις (ακριβώς απέναντι από τη στάση του ΜΕΤΡΟ: Μοναστηράκι). Πρόκειται για roof bar του ξενοδοχείου A For Athens που βρίσκεται στον 6ο όροφο.  Όπως κάθε μπαρ έχει τα υπέρ και τα κατά και είμαστε εμείς εδώ για να τα σημειώσουμε και να σας τα πούμε!

 4 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΣ
Υπέροχη θέα της Ακρόπολης και της πλατείας, ωραίες μουσικές - βγάλμενες λίγο από άλλη εποχή. Αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες καλύτερα να καθίσεις στον πάνω ανοιχτό όροφο, καθώς θα νιώθεις ότι μπορείς να αγγίξεις την Ακρόπολη αν απλώσεις τα χέρια σου- τόσο κοντά φαίνεται! Επίσης κατάλληλο και για πανσέληνο ή ρομαντικές βραδιές, με τη  απόσταση από τον έναστρο (ας πούμε) ουρανό της Αθήνας να εκμηδενίζεται!
Είναι μπαρ ξενοδοχείου. Που σημαίνει εγγύηση για τα ποτά που θα πιεις- δεν θα ξυπνήσεις με τρελό hangover, ζαλάδες, δίψα. Επίσης τα κοκτέιλ του είναι εκπληκτικά με τα mojito strawberry, orange kiss και «κούλα» να πρωτοστατούν!
Άψογο σέρβις, ειδικά αν αναλογιστείς το πόσο κόσμο εξυπηρετεί σε 3 επίπεδα! Πολύ φιλικά όλα τα παιδιά και με την έννοια τους στη δική σου περιποίηση κι όχι στα tips που άφησε ο προηγούμενος που καθόταν!
Πολύ καλός κόσμος σε σχέση με τα μαγαζιά που υπάρχουν τριγύρω. Δε λέω πως στα άλλα κυκλοφορούν ξεπλένυδες, απλά μια δόση πιο εκλεπτυσμένου στυλ υπάρχει από τα ναργιλεδάδικα και τις χασαποταβέρνες. Καταλαβαίνετε όλες τι εννοώ- πας και με τακούνι!

Κaι 2 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ
Πολύς, πολύς, πολύς κόσμος. Οι ουρές για αναμονή στα τραπέζια είναι τρελές ιδιαίτερα τα βράδια σε Π/Σ/K. Το βρίσκω προσωπικά και απαράδεκτο που κάνουν κρατήσεις για ένα ποτό (!) . Αν δεν έχεις βρει και τραπέζι να κάτσεις δεν έχει καν χώρο αναμονής και το σκέφτεσαι να κατέβεις 6 ορόφους κάτω για να κάνεις μια βόλτα και να ξαναγυρίσεις. Άσε που με το που αδειάζει τραπέζι, μπαίνει κατευθείαν ταμπελάκι reserve… άγνωστο για ποιον . Μέχρι να αποφασίσει ο κύριος επί της υποδοχής να το διαθέσει. Ε όχι, χρυσό μου!
Το κυριότερο πρόβλημά του ωστόσο είναι το μικρό ασανσέρ. Με χωρητικότητα μόλις 3 ατόμων, ποιόν να προλάβει να εξυπηρετήσει;  Και πες στο κατέβασμα να την κάνεις την υποχώρηση αλλά να ανέβεις 6 ορόφους με τακούνι; FORGET IT!

Το Loop μίλησε. Η επιλογή δική σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου