Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | STREET FASHION - Wide Leg Pants και Παλτό: Ο must συνδυασμός του χειμώνα.

FASHION | Wide Leg Pants και Παλτό: Ο must συνδυασμός του χειμώνα.


 H τάση που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, γίνεται ακόμα ωραιότερη, όταν λαμβάνει χώρα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ ¨ τη Νέα Υόρκη.  Εκεί που οι περισσότεροι μοιάζουν να έχουν τον προσωπικό τους στυλίστα, να κοιμούνται με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας κάτω απ' το μαξιλάρι και στο smartphone τους ''χτυπούν'' συνεχώς blasts απ' τα μεγαλύτερα Fashion Blogs. 

 Αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτoύ που περιγράφω είναι οι εικονιζόμενες Νεοϋορκέζες. Παντελόνι λοιπόν σε ανδρόγυνο στυλ, με την έντονη πιέτα στη μέση, μια διαφορετική τάση απ' αυτή που είχαμε συνηθίσει τις τελευταίες σεζόν, με τα εφαρμοστά παντελόνια - σωλήνες, που αγκάλιαζαν τον αστράγαλο. Φυσικά να τονίσουμε ότι η τελευταία, βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο και αυτή τη σεζόν. Το ανδρόγυνο παντελόνι, όπως το είδαμε και στις πασαρέλες του Ralph Laurent, MIU MIU, Cloe, YSL κ.ά, θεωρείται κίνηση ματ, για την προσαρμογή της γκαρνταρόμπα σας στις τάσεις για το 2012 - 2013. Είναι σικ, προσδίδει τύπο και φυσικά ενδείκνυται για λεπτά και ψηλόλιγνα σωματότυπα. Αν πάλι θεωρείτε ότι δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις, υπάρχει πάντα η εναλλακτική του ανδρόγυνου παντελονιού χωρίς την έντονη πιέτα, προκειμένου να μην τονίζονται μικροατέλειες. 

 Επιπλέον, τα παντελόνια, γνωστά στο ευρύ κοινό ως καμπάνα, κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους φέτος, ενώ παράλληλα ενισχύουν την τάση που προϋπήρχε, με τα έντονα χρώματα σ' αυτά. Το σύνολο συμπληρώνεται με ένα διαχρονικό, ανοιχτό καμηλό και καφέ παλτό, σε κλασική γραμμή, που είναι πάντα στη μόδα, κολακεύει και εξυψώνει κάθε στυλ. Παράλληλα η doctor bag (ναι, η γνωστή σε όλους μας τσάντα του γιατρού), που χωράει τα πάντα, είναι βολική και ταυτόχρονα ένα νέο trend, εθεάθη στα catwalks του Alexander Wang και Ralph Laurent. Απ' την άλλη, τα πουλόβερ φέτος έχουν την τιμητική τους, σε κλασσικά χρώματα, όπως navy blue, μαύρο, γκρι και μπεζ, ενώ αυτά με έντονα χρώματα, όπως μπορντό, ροζ, μπλε κοβαλτίου, κεραμιδί  πορτοκαλί - ώχρα κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς, ειδικά όταν τα συνδυάζουμε με έναν κολλαριστό γιακά. Άλλη μια τάση της φετινής μόδας, θέλει τα μαλλιά μακρυά απ' το πρόσωπο, είτε πιασμένα σε μοναστηριακό στυλ, είτε με στολίδια και στέκες, είτε σε διαχρονικά σινιών  είτε - όπως και στην προκειμένη περίπτωση - με πιασμένη τη φράντζα στο πλάι, με τσιμπιδάκι και μια ανάλαφρη αλογοουρά, όπως  μας έδειξε και o Michael Korrs. 

 Τέλος, ελαφρύ μακιγιάζ, με έντονα ζυγωματικά και, χείλη στα χρώματα του χειμώνα, ολοκληρώνουν ένα ultra chic στυλ, συνδυάζοντας πολλές απ' τις τάσεις του χειμώνα με πολύ μεγάλη επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου