Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | FASHION POLICE - OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

FASHION | OXI AΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!



 Αυτή εδώ η φωτογραφία με χτύπησε αλύπητα.. Τι στο καλό γίνεται στον κόσμο και δεν παίρνουμε χαμπάρι; Βασικά παίρνουμε και αυτό μάλλον είναι το χειρότερο. Διότι στην προκειμένη περίπτωση, και σας το λέω με βεβαιότητα, θα προτιμούσα χίλιες φορές να ζω στην άγνοια.

 Το φόρεμα αυτό είναι απαίσιο, το μόνο σίγουρο. Ορίστε μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουμε ότι τελικά το μαύρο δεν ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Πόσο μάλλον με αυτό το ακατονόμαστο γαλαζουλί. Το κακό, δυστυχώς, δεν είναι μόνο τα χρώματα, αλλά το ότι είναι
strapless (για ποιο λόγο άραγε;) και απαράδεκτα στενό για ένα τέτοιο σώμα. Όλο αυτό σεταρισμένο με ένα ίδιου χρώματος γαλαζουλί ψηλοτάκουνο πέδιλο- πώς αντέχουν τα πόδια τόσο βάρος πάνω στα τακούνια δεν έχω μπορέσει να ανακαλύψω.. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα, τετραόροφη και βάλε όπως βλέπουμε, δεν είναι άλλο απ' το κολιέ που λάμπει και αστράφτει για ν' αναδείξει τον κομψό της λαιμό (;).

 Το μυαλό μου εξακολουθεί να βασανίζει ένα "γιατί". Πολλά δηλαδή: Γιατί μερικοί άνθρωποι να μην έχουν συναντηθεί ποτέ με την λέξη "αυτογνωσία" ; Γιατί, αφού προφανώς δεν έχει την παραμικρή επίγνωση της κατάστασης, δεν βρίσκεται κανένας άνθρωπος να την συμβουλεύσει, να την αποτρέψει από τέτοιου είδους εξευτελιστικές επιλογές; Απορίας άξιο πώς μπορεί με αυτό το σουλούπι ένας άνθρωπος να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να βλέπει ομορφιά. Είπαμε είναι η δόλια υποκειμενική, αλλά αυτό ξευφεύγει...και κυκλοφορεί ελεύθερο!!

Φτου Φτου σκόρδα!
Φάτε μάτια ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου