Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

LIVING | ME, MYSELF & I - Στο Ράφι!

LIVING | Στο Ράφι! 


Όλοι, μα όλοι έχουν πρόβλημα χώρου στο σπίτι τους, ή τουλάχιστον νομίζουν ότι έχουν… Κοιτώντας κι εγώ μια μέρα το δωμάτιο μου παρατήρησα στοίβες βιβλίων δεξιά και αριστερά. Αυτή η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Το πάτωμα είχε μετατραπεί σε μοντέρνα βιβλιοθήκη ενώ το γραφείο μετά βίας φαινόταν .

 Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια έρευνα αγοράς, να βρω κάτι κομψό και φθηνό , γιατί πού λεφτά για μια ολόκληρη καινούργια βιβλιοθήκη, άσε που είμαι και της αφαιρετικής διακόσμησης. Μετά λοιπόν από αρκετό περπάτημα έπεσα πάνω σε κάτι ράφια κι εκεί μου ήρθε η ιδέα..Ράφια!

 Βάζεις όσα θες, όπως τα θες και σίγουρα το κόστος, είναι χαμηλότερο από οτιδήποτε άλλο. Βγαίνουν σε πολλές διαστάσεις και πολλές αποχρώσεις εάν μιλάμε για ξύλινα -καρυδιά , μηλιά, κερασιά, οξιά , λευκό και μαύρο. Διατίθενται και σε γυάλινα επίσης. Τα ξύλινα ράφια τα βρήκα στο Praktiker  στη τιμή των 4,99 ευρώ/τεμ ενώ τα γυάλινα στα 5,49 ευρώ/τεμ. Εάν πάλι θες να δώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν ραφιέρα, επίσης σε ο,τι χρώμα διάσταση και σχέδιο την θες. Μια εύχρηστη ραφιέρα που βρήκα έχει 4 ράφια και βγαίνει σε λευκό χρώμα. Το κόστος ; Στα 19.99 ευρώ στο ΙΚΕΑ… Αξίζει νομίζω! Γιατί το χώρο σου τον διαμορφώνεις όπως εσύ θες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου