Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

FASHION | FASHION POLICE - Mπήκε ο χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ!

FASHION | Mπήκε ο χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ!





 Μπήκε ο Δεκέμβρης, φεύγει και έρχεται ο Γενάρης! Τόσο καιρό τους περιμέναμε, να κρυώσει λίγο ο καιρός γιατί οι περισσότεροι μπουχτίσαμε απ' αυτό το παρατεταμένο καλοκαίρι των προηγούμενων μηνών. Να βάλουμε και τα χειμερινά μας, τι στο καλό ψωνίζουμε τόσο καιρό;                                                     Θα ήθελα όμως, πριν πάει το παράλογο μυαλό σας σε μάλλινα κι άλλου τύπου ανήκουστες θερμαντικές ποιότητες, με τον όρο χειμερινά εννοούμε φυσικά το χειμερινό μας σουτιέν και ένα μπολερό πλεκτό ζακετάκι, σε περίπτωση που κρυώνουν τα χεράκια. Μαύρο κι αυτό για να ταιριάζει με το εσώρουχο φορεμένο σαν  μπλουζάκι ιδανικό για το ψοφόκρυο της συγκεκριμένης βραδιάς! Έτσι, επειδή είναι και προνοητική η εικονιζόμενη κοπέλα εκτός των άλλων... 

 Κι αν εσείς οι παρατρεχάμενοι, που την παραμικρή ιδέα δεν έχετε από προχωρημένους συνδυασμούς, πιστέψατε ότι η κουκλίτσα κρύωνε, έχω να σας πω ότι γελιέστε οικτρά! Πως να κρυώνει άλλωστε αφού διαθέτει πρώτης ποιότητος ακρυλική πλούσια τρέσα που ζεσταίνει καλύτερα απ' όλα τα τσιντσιλά του κόσμου! Τι χρώμα; Μα κιτρινόξανθο φυσικά, γνωστό και ως το χρώμα της Barbie καγκουρογκόμενας! Δεν την ξέρετε; Γατάκια.. Το outfit της βραδιάς ολοκληρώνεται με μία pencil κόκκινη φλογερή φούστα, προφανέστατα για να αναδείξει την γυμνή κοιλιά, να κάνει αντίθεση με το μαύρο σουτιέν και το πλεκτό ζακετάκι που λαμπιρίζει κιόλας γιατί είναι και βραδινό, μην ξεχνιόμαστε! 

 Είμαι βεβαία πως όταν έφυγε απ το σπίτι δεν την πήρε χαμπάρι η μανα της! Τι με κάνει να το πιστεύω αυτό; Ποια Ελληνίδα μάνα θα άφηνε το βλαστάρι της να ξεπορτίσει χωρίς να του φορτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα/ ασπίδες προστασίας από το κρύο και το αγιάζι; ΚΑΜΙΑ, μα καμία όμως! Γι' αυτό σας λέω, βγήκε σκαστή- δεν εξηγείται άλλιως- για να γλιστρήσει όμως και να πέσει στην δική μου αντίληψη, από τη οποία κανλενας και τίποτε δεν γλιτώνει!

Με κουβέρτα και τζάκι
Φάτε μάτια ψάρια

Υ.Γ. : Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι το πρωί κυκλοφορει γυμνή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου