Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

FASHION - TRENDS | Best Collections για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 (vol.1).


FASHION - TRENDS | Best Collections για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 (vol.1).


Proenza Schouler S/S 2013
Μπορεί ακόμα έξω να έχει θερμοκρασίες, που μας αναγκάζουν να φοράμε πουλόβερ, παλτό και μπότες, όμως η μόδα για να ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό της, αλλά και να κάνει αυτό που λέει το όνομά της, να είναι μόδα, πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά. Στην προκειμένη περίπτωση, αρκετούς μήνες. Έτσι, παρακολουθήσαμε όλα τα fashions shows των μεγάλων Οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, μαζέψαμε τις καλύτερες κολεξιόν, τις χωρίσαμε σε vol.1 και vol.2 για να έχει και λίγο σασπένς και σας τις παρουσιάζουμε!


Proenza Schouler.
O Jack McCollough και ο Lazaro Hernandez, του Οίκου Proenza Schouler, έχουν αγκαλιάσει μια πολύ σύγχρονη και αυστηρή ιδέα της θηλυκότητας, όπως φαίνεται στα φορέματά τους με σιφόν, με δαντέλα και κομψά κοστούμια, φτιαγμένα για τον 21ο αιώνα, με prints από μια φωτορεπορτάζ και… πινακίδες (!).



Marc Jacobs S/S 2013
Marc Jacobs.
Η θαυμάσια γραμμική αντίληψη του Marc Jacobs, με ρίγες και patterns που θυμίζουν 60’s,  ασπρόμαυρα ρούχα, με έμφαση στη σιλουέτα, όγκο και ύψος στα μαλλιά. Ήταν ο πρώτος που για τη φετινή σεζόν, εισάγει την ιδέα της μακρυάς φούστας με φλατ παπούτσια, ένα look που συνεχίστηκε στο Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι.



Calvin Klein S/S 2013
Calvin Klein Collection.
Με πολλές στρώσεις υφασμάτων από διαφορικές υφές, για να δημιουργήσει σκιές και διαφορετικές δομές στα ρούχα, μαζί με πλούσια κεντήματα, ο Francisco Costa δημιούργησε ένα mix, από τη θηλυκότητα από τα 50’s και το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό νεωτερισμό του Calvin Klein.



Narciso Rodriguez S/S 2013
Narciso Rodriguez.
Εξετάζοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος, ο Narciso Rodriguez μπαίνει με τόλμη μπροστά με τα αεράτα slipdresses, τα έντονα προσαρμοσμένα στη σιλουέτα σακάκια και παντελόνια που αντανακλούν με μοναδικό τρόπο, αισθησιασμό παρά τα γεωμετρικά και αυστηρά prints.



Alexander Wang S/S 2013
Alexander Wang.
Δεδομένου ότι είναι συνώνυμος με τη νεανική, αστική σεξουαλικότητα, ο Alexander Wang, πήρε μια νέα ιδέα, αυτή του όγκου, με ελεγχόμενα σχήματα, που όμως φαίνεται να στέκονται μακρυά απ’ το σώμα. Εκεί που συχνά τα oversided ρούχα μπορεί να μοιάζουν λίγο σαν, τσουβάλια ή καταπίνουν τη γυναίκα που τα φορά, ο Wang, προσέθεσε δομή στις μαξιμαλιστικές σιλουέτες.




Burberry Prorsum S/S 2013
Burberry Prorsum.
Christopher Kane S/S 2013
Ο Christopher Bailey, χαλιναγώγησε τη σιλουέτα, έτσι ώστε να έρχεται πιο κοντά στο 
σώμα, και διατήρησε το πνεύμα της Αγγλικής επαρχίας, για ακόμη μια σεζόν, χρησιμοποιώντας μοναδικά χρώματα.

Christopher Kane.
Ποιος θα φανταζόταν, πως ο Φρανκεστάιν, θα είχε ως αποτέλεσμα, μια από τις πιο εξελιγμένες και σοφιστικέ συλλογές τις σεζόν;! Ο Christopher Kane, επίσης, μας έδωσε μεγάλα σακάκια, μια ισχυρή παλέτα χρωμάτων και μια νέα αίσθηση του εξωραϊσμού του τέρατος, που μεταφορικά αναπαριστάται με έντονες ραφές, που συγκρατούν τις ραφές στα φορέματα.



Erdem S/S 2013
Erdem.
Ο Erdem Moralioglu είναι ο κορυφαίος υπερασπιστής των σούπερ ώριμων, σούπερ θηλυκών και σούπερ- άνετων ρούχων  Δεν είναι μόνο ότι προκαλεί τον εαυτό του, αλλά ωθεί και τις γυναίκες να περπατήσουν σε πιο τολμηρά εδάφη, όπως ρούχα από δέρμα φιδιού  εσώρουχα με έντονες λεπτομέρειες, χωρίς φυσικά και οι ίδιες να χαθούν μέσα σε όλα αυτά.


Marni S/S 2013

Marni.
Η Consuelo Castiglioni, χειρίστηκε πολύ καλά την ιδέα του όγκου, της μακριάς φούστας και των βραδινών φορεμάτων. Επιπλέον, είδαμε τα συγκλονιστικά Marni prints, που έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, όλα αυτά τα χρόνια, δίχρωμία στις τσάντες αλλά και περίτεχνα σανδάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου