Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

FASHION - NEWS | Η Stella McCartney παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή με γυαλιά οράσεως.

FASHION - NEWS | Η Stella McCartney παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή με γυαλιά οράσεως.



Η Stella McCartney σχεδιάζει να ξεκινήσει την πρώτη της συλλογή με γυαλιά οράσεως τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, έχει ήδη μια σειρά με γυαλιά ηλίου, η οποία ξεκίνησε το 2003, η οποία έλαβε καλές κριτικές και θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη.


Η συλλογή θα αποτελείται από πέντε διαφορετικά στυλ, εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό της σχεδιάστριας, το ανδρόγυνο στυλ, χρησιμοποιώντας μια ζεστή παλέτα χρωμάτων του μπορντό, γκρι, πετρόλ και μαύρου. Πάντα με οικολογική συνείδηση, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει είναι βιο-οξικό άλας, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή γυαλιών ηλίου, το οποίο αποτελείται από 54 τοις εκατό φυσικές πηγές. Η φόρμουλα κατασκευής των προϊόντων, συνδυάζει κυπαρίνη, η πιο κοινή οργανική ένωση στη Γη, είναι ανανεώσιμη και βιοαποικοδομήσιμη, μαζί με φυσικού πλαστικοποιητές, οι οποίοι διαφέρουν από το DEP (διαιθύλιο φθαλικό), όπως προκύπτουν από το κιτρικό οξύ, μια φυσική ουσία που λαμβάνεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης.

''Η οπτική γίνεται όλο και περισσότερο μέρος της μόδας'', είπε η Stella McCartney στο WWD, σχετικά με το νέο της εγχείρημα. ''Αν σταματήσουμε μια στιγμή για να κοιτάξουμε γύρω μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φοράνε γυαλιά οράσεως, είτε λόγω αναγκαιότητας ή λόγω μόδας. Είναι συναρπαστικό επειδή αυτό λέει κάτι νέο και όλες οι ηλικίες μπορούν να εκφραστούν μέσα απ’ τα γυαλιά οράσεως''.

Οι τιμές αναμένονται να κυμανθούν από £ 149 σε £ 157 (αγγλικές λίρες). Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία το νέο project της σχεδιάστριας της χρονιάς για το 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου