Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

FASHION - BUILD YOUR BASICS | Τα πλεκτά.


FASHION - BUILD YOUR BASICS | Τα πλεκτά.

Emilio Pucci F/W 2012
Κάθε χειμώνα εκεί που έρχονται τα κρύα ψάχνουμε τελευταία στιγμή να βρούμε ζεστά κομμάτια στη ντουλάπα μας . Σε όποια χρονολογία και αν βρισκόμαστε τα μάλλινα και πλεκτά ρούχα όπως πουλόβερ είναι απαραίτητα αν επιθυμούμε να κυκλοφορήσουμε με στυλ τις κρύες ημέρες αλλά και νύχτες. Διάσημοι οίκοι μόδας όπως ο Emilio Pucci συμπεριέλαβαν πλεκτά στις χειμερινές collection τους.



Μπορείτε να τα συνδυάσετε με δερμάτινα, στενά παντελόνια, κολάν, τζίν  ακόμα και με pencil φούστες. Πάνω από φόρεμα μια μακριά πλεκτή ζακέτα με ασύμμετρο τελείωμα κάνει την εμφάνιση σας ταυτόχρονα άνετη και chic . Μία mini φούστα ή ακόμη και παντελόνι σε ανδρόγυνο στυλ σε εντυπωσιακό χρώμα αν τη συνδυάσεις με πουλόβερ μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις στην καθημερινή σου βόλτα δημιουργώντας χρωματικές αντιθέσεις. Μία pencil φούστα αν συνδυαστεί με ένα πουλόβερ και γόβες σου δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα που φοριέται από επίσημη έξοδο μέχρι και σε επαγγελματικό ραντεβού. Sexy συνδυασμός ή και rock μπορεί να θεωρηθεί μια μακριά φούστα συνδυασμένη με ένα πλεκτό ενώ casual στυλ μπορείς να πετύχεις και με ένα χρωματιστό τζιν και σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο πλεκτό (κόκκινο παντελόνι-μαύρο πουλόβερ για παράδειγμα αποτελεί ένα σίγουρο χρωματικό συνδυασμό, ενώ φέτος παίζει πολύ και το μπλε κοβαλτίου που δένει άρρηκτα με μπεζ αποχρώσεις).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε ντουλάπα τα πλεκτά και μάλλινα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση , ειδικά αν η ΕΜΥ έχει ανακοινώσει έκτακτα καιρικά φαινόμενα στις 2 το βράδυ και εσύ στις 8 το πρωί πιάνεις δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου